05
СЕР
2016

Ентоні Макі знову зніметься у Кетрін Бігелоу

Триває кастинг в картину Кетрін Бігелоу про заворушення в Детройті, і одну з головних ролей отримав Ентоні Макі, який знімався у неї в фільмі «Володар бурі».
 
На фото: Ентоні Макі

Макі відомий як виконавець ролі Сокола в фільмах Marvel про Капітана Америка. Актор знімався в картинах «Мисливці на гангстерів», «Кров'ю і потом: Анаболіки», «П'ята влада» і «Три дев'ятки».

У фільмі Бігелоу Ентоні Макі зіграє ветерана війни у ​​В'єтнамі. Повний роботи над проектом актор повернеться до образу супергероя в новій картині франшизи «Месники». Нещодавно Макі зіграв Мартіна Лютера Кінга в драмі «До самого кінця» для каналу HBO.

Трохи раніше до безіменного проекту Бігелоу приєдналися Вілл Поултер, Бен О'Тул і Джек Рейнор. Поултер міг зіграти роль клоуна в екранізації роману «Воно» Стівена Кінга, але, на жаль, вибув з проекту разом з режисером Кері Фукунагой. Джек Рейнор став відомий завдяки картині Майкла Бея «Трансформери: Час вимирання», а Бен О'Тул ще тільки починає свою кар'єру в кіно.

 
На фото: Джек Рейнор, Бен О'Тул і Вілл Поултер

Першим актором, що приєднався до фільму Кетрін Бігелоу, став Джон Боєга, який зараз закінчує роботу в восьмому епізоді «Зоряних воєн».

Сценарист Марк Боал написав сценарій кримінальної драми, дія якої розгорнеться на тлі погромів в Детройті, що мали місце влітку 1967-го. Поки жодна студія не взялася за прокат, але він точно планується на 2017-й, до п'ятдесятої річниці тих сумних подій.

Масові заворушення в Детройті почалися 23 липня 1967-го. Відправною точкою стало закриття бару, в якому нелегально вночі продавалося спиртне. Поліція Детройта, яка влаштувала рейд, виявила в закладі на розі 12-ої вулиці і Клермаунт-стріт майже сотню осіб, які святкували повернення двох ветеранів в'єтнамської війни. Поки заарештованих готували до перевезення, навколо поліцейських почав збиратися протестуючий натовп. Коли машини поїхали, почалися погроми, що поширилися на все місто і в підсумку налічували по 231 інциденту на годину. Порядок був відновлений тільки до четверга, 27 липня.

Протягом п'яти днів у Детройті загинуло 43 людини, постраждало 467 осіб, заарештовано 7231. Фінансовий збиток оцінювався в суму від 40 до 80 млн доларів.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####