08
СЕР
2016

Джоел Едгертон і Дженніфер Лоуренс в одному фільмі

Австралійський актор Джоел Едгертон може приєднатися до Дженніфер Лоуренс в екранізації шпигунського роману Джейсона Меттьюза «Червоний горобець».

Спочатку проектом цікавився Даррен Аронофскі, проте режисерське крісло в підсумку займе Френсіс Лоуренс. Реліз картини запланований на листопад 2017 року.

 
На фото: Джоел Едгертон

Права на адаптацію книги студія Fox вирвала в тривалій битві з конкурентами, заплативши семизначну суму. «Червоний горобець», що вийшов влітку 2013-го, моментально став бестселером і отримав чимало позитивних рецензій. USA Today порівнює книгу з творами Яна Флемінга і Джона Ле Карре, а The New York Times називає роман «неймовірно гарним».

Дія «Червоного горобця» починається в сучасній Росії, президента якої письменник навіть не став вигадувати. Офіцер ФСБ Домініка Єгорова намагається вижити в системі після розвалу Союзу. Дівчина мимоволі стає «горобцем» - професійною спокусницею - і має опрацювати молодого агента ЦРУ Натаніеля Неша, який курирує важливого російського «крота» в Москві.

Поступово дія переходить в країни Європи - Фінляндії, Греції, Італії - і в США. Єгорова і Нейт постійно протистоять один одному, але з часом між молодими людьми спалахують почуття, що представляють загрозу не тільки для них самих, але і для інших людей. Оскільки Домініка задумала помститися своєму начальнику, який відправив її на завдання проти її волі, вона стає подвійним агентом, погоджуючись працювати на Вашингтон.

На головну роль у вересні минулого року була запрошена Дженніфер Лоуренс. Нагадаємо, що актриса вже знімалася у Лоуренса в трьох фільмах франшизи «Голодні ігри».

 
На фото: Дженніфер Лоуренс

Едгертона пророкують номінацію на «Оскар» за фільм «Лавінг», прем'єра якого відбулася в Каннах. Цього року його можна було бачити в фантастиці
«Спецвипуск опівночі» і вестерні «Джейн береться до зброї».
 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####