08
СЕР
2016

Дейзі Рідлі стане єдиною жінкою в чоловічому світі

Зірка фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Дейзі Рідлі підписалася на серію фільмів за книгами Патріка Несса «Хода хаосу».

Студія Lionsgate займається розробкою проекту, зйомки якого почнуться в 2017 році. Режисерське крісло займе Даг Лайман, сценарій розробляв Чарлі Кауфман, але останній варіант тексту написав Джемі ЛінденГрошова пастка»).

 
На фото: Дейзі Рідлі

Lionsgate придбала права на трилогію Несса в 2011 році, коли фільми по книгам для підлітків перебували в зеніті слави завдяки франшизам «Сутінки» і «Голодні ігри».

Дія трилогії Несса розвертається в Новому Світі, в людський колонії на одній з планет, яка стала притулком для поселенців з помираючої Землі. Головного героя звуть Тодд Г'юїт, і він останній хлопчик в Прентісстауні - місті, де вже давно немає жінок, а чоловіки божеволіють через постійний Шум. Вигравши війну з місцевими істотами, СПЕК, земляни заразилися вірусом Шуму і тепер чують не тільки думки один одного, а й думки всіх живих істот.

Через місяць Тодду виповниться 16 років, і він розуміє, що в цей день може статися щось страшне. Хлопчик тікає з міста разом зі своїм промовистим псом Манчі і відправляється в подорож, під час якого зустрічає дівчинку Віолу, яка тільки що прибула з Землі на розвідувальному кораблі. Тодд дізнається, що жінки не чують Шум, але це не єдине одкровення, про який йому належить дізнатися згодом.

 
На фото: Даг Лайман

Відзначимо, що «Хода хаосу» - вельми похмура трилогія, де письменника більше цікавлять життя в новому соціумі, геноцид інопланетян і проблеми вибору, які стоять перед головним героєм. Романтична лінія хоч і є, але не стає центральною.

Дейзі Рідлі щойно закінчила зйомки у восьмому епізоді «Зоряних воєн». Актриса приписана до ремейку ізраїльської драми «Все, що у мене є» і до стрічки The Lost Wife.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####