09
СЕР
2016

Капітан Марвел дебютує в режисурі

Актриса Брі Ларсон, що отримала цього року «Оскар» за фільм «Кімната», зніме комедію «Магазин єдинорогів».
 
На фото: Брі Ларсон

Проект незалежний, його фінансує компанія Hercules Film Fund. Ларсон значиться не тільки як режисер, але і продюсер і виконавець головної ролі. Актриса вже пробувала себе в режисурі в короткому метрі.

«Магазин єдинорогів» розповість про жінку, яка повертається в рідну домівку. Вона отримує запрошення в якийсь магазин, де піддасть перевірці своє розуміння про те, що значить бути дорослою.

Сценарій написала Саманта МакІнтайр, для якої це теж дебют в кіно. «Магазин єдинорогів» знаходиться в розробці ще з 2012 року. Тоді знімати фільм планував Мігель Артета, а головну роль хотіли віддати Ребел Вілсон.

 
Кадр з фільму «Кімната»

Відзначимо, що серед фільмів, фінансуванням яких займалася компанія Hercules Film Fund, є кримінальна драма Дага Лаймана «Мена» за участю Тома Круза. Фільм тільки що змінив назву на «Зроблено в Америці» (American Made) і переїхав на 29 вересня 2017 року.

Ларсон планує знімати «Магазин єдинорогів» в жовтні. Актриса, яка отримала премію «Оскар» за роль в драмі «Кімната», в цьому році була затверджена на роль капітана Марвел у фільмі про цю супергероїню. У березні 2017 року Ларсон можна буде побачити в блокбастері «Конг: Острів черепа».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####