09
СЕР
2016

В Америці пройдуть концерти з музикою з «Гри престолів»

З лютого по квітень 2017 року Америці пройде серія концертів, на яких будуть виконувати композиції з «Гри престолів».

Канал HBO займається виробництвом сьомого сезону «Гри престолів», а паралельно запускає концертний тур по містах США з музикою Раміна Джаваді. 8 серпня в Лос-Анджелесі відбулося превью симфонічного туру, який пройде по 28 містам країни.

 
Кадр з серіалу «Гра престолів»

За словами композитора серіалу, ідея музичного туру з'явилася під час запису в студії, на якій були присутні шоураннер Девід Беніофф і Ден Вайсс, а також автор романів Джордж Р. Р. Мартін.

Рамін Джаваді каже: «Ми деякий час розробляли проект, але зараз, після шостого сезону, який вийшов неймовірним, у нас з'явилося досить матеріалу для концерту».

Журналістам було показано концептуальне відео декорацій концерту. Сцена буде заснована на відкриваючих серіал титрах і вибудувана з розрахунком на огляд в 360 градусів. Дві гігантські платформи будуть символізувати Вінтерфелл і Королівську Гавань, тоді як міні-платформи представлять локації поменше - Дорн і Міерін. У центрі, зрозуміло, розташується залізний трон.

 
Концепт-арт сцени для концертів

На показі в Лос-Анджелесі оркестр під керуванням Айзека Хеспстеда Райта зіграв 15 хвилин музики серіалу, включаючи композицію «Rains of Castamere».

Перший концерт пройде в Канзас-Сіті, штат Міссурі, 15 лютого 2017 року. Музика Вестерос прозвучить в Нью-Йорку, Атланті, Лас-Вегасі, Бостоні, Філадельфії, а закінчиться тур 2 квітня в Портленді, штат Орегон.

EW

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####