09
СЕР
2016

Warner запустила в розробку сиквел «Людини зі сталі»

Супермен знову опиниться в гордій самоті в продовженні фільму «Людина зі сталі».
 
Кадр з фільму «Людина зі сталі»

Випущений в 2013 році «Людина зі сталі» ознаменував початок серії картин розширеного всесвіту DC. Фільм Зака ​​Снайдера з бюджетом в $ 225 млн заробив в світовому прокаті $ 668 млн. Друга стрічка серії, блокбастер «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», зібрала для студії $ 872,6 млн доларів при бюджеті в $ 250 млн. Третій фільм розширеного всесвіту DC - бойовик «Загін самогубців», який тільки вийшов в прокат, і на його рахунку поки $ 266,9 млн.

Раніше вважалося, що «На зорі справедливості» буде сиквелом «Людини зі сталі», але поступово ця думка була витіснена заявами студії про самостійність картини, незважаючи на те що події розвиваються відразу після подій, показаних в першому фільмі циклу.

 
Кадр з фільму «Людина зі сталі»

Джерело видання The Wrap повідомив, що боси Warner зараз сповнені рішучості показати Супермена так, як того хочуть шанувальники персонажа, і «Людина зі сталі 2» став пріоритетним проектом. Проте до його релізу пройде чимало часу. У червні 2017 року вийде «Диво-жінка», в листопаді 2017 року - «Ліга справедливості». «Флеш» намічений на березень 2018-го, «Аквамен» - на липень 2018-го. У соло-проекту про Бетмена, який зніме Бен Аффлек, поки немає ні дати, ні назви, але він, швидше за все, з'явиться в прокаті до сиквела «Людини зі сталі».

У Warner є два слота, які займуть поки що ні оголошені фільми. Це 5 жовтня 2018-го і 1 листопада 2019.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####