16
СЕР
2016

Перший трейлер «Форсажа 8» з'явиться в грудні

Розтягнутий на кілька місяців і охопивший не один континент знімальний процес восьмого «Форсажу» підійшов до кінця, з нагоди чого акторський склад звернувся до шанувальників і повідомив, коли з'явиться трейлер.
 
Кадр з фільму «Форсаж 8»

Протягом усієї роботи над фільмом режисер Ф. Гері Грей і актори нерідко дражнили шанувальників роликами або фото зі зйомок. В останній публікації сім'я «Форсажу» подякувала шанувальникам і всім, хто працював над стрічкою.

«Ми почали цю подорож на Кубі, відвідали Ісландію, Нью-Йорк і Атланту. У заключні дні зйомок ми хочемо подякувати всім, хто так старанно трудився протягом останніх ста днів, щоб зняти фільм, який стане ще однією чудовою головою саги. Нами рухає загальна пристрасть - зробити для вас найкраще.

Спасибі, Він. Ти разом з нами з самого початку цієї пригоди - спершу як актор, тепер як продюсер. Спасибі всьому акторському складу. Мішель, яка також з нами з першого фільму. Тайрізу і Крісу, Двейну і Ельзі, Джейсону, Наталі і Курту, а також всім новачкам: Шарліз, Скотту, Крістоферу і Хелен.

 
Акторський склад «Форсажа 8»

І братові, який продовжує всіх нас надихати, Полу.

Ми серйозно ставимося до роботи над картиною, і ми всерйоз маємо намір знову здивувати світ. Ми повернемося в грудні, і ви вперше побачите частинку того, що ми для вас зробили».

 
Кадр з фільму «Форсаж 8»

Точна дата релізу трейлера поки не називається. Прем'єра фільму намічена на 12 квітня.

Collider

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####