17
СЕР
2016

Гільєрмо дель Торо простежить за людиною-амфібією

Гільєрмо дель Торо відправився на зйомки нового проекту. Їм буде заявлена ​​навесні науково-фантастична стрічка «Форма води».
 
На фото: Гільєрмо дель Торо

Виробництво фільму офіційно стартувало 16 серпня. Раніше картина описувалася як історія кохання, дія якої відбувається в Америці початку 1960-х на тлі холодної війни. Саллі Хокінс зіграє німу прибиральницю Ельзу. Вона працює в лабораторії, де в ув'язненні міститься людина-амфібія (Даг Джонс). Жінка закохується в нього і планує втечу, що загрожує її романтичному інтересу небезпекою. У фільмі також очікується поява Річарда Дженкінса, Майкла Стулбарга і Октавія Спенсера. Майкл Шеннон ж втілить образ лиходія.

Дель Того також поділився в твіттері першим промо-кадром прийдешньої картини. Сценарій автор «Лабіринту Фавна» почав писати ще перед зйомками «Тихоокеанського рубіжу», проте в подальшому він зосередився на серіалі «Штамм» і готичному горорі «Багряний пік».

 
«Форма води»

Крім дель Торо над сценарієм працювала Ванесса Тейлор («Гра престолів», «Дивергент»). Оператором проекту призначений Джонатан Села, відповідальний за «Джона Віка». Супервайзером з візуальних ефектів буде Денніс Берарді, на рахунку якого участь у створенні «Тихоокеанського рубіжу» і «Бійцівського клубу».
 
На фото: Саллі Хокінс

Передбачається, що фільм може вийти в прокат вже в першій половині 2017 року.

Collider

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####