17
СЕР
2016

Творець «Таємниці Гравіті Фолз» займеться покемонами

Студія Legendary запросила авторів «Вартових галактики» і «Таємниці Гравіті Фолз» зайнятися сценарієм майбутнього художнього фільму про покемонів.
 
Кадр з анімаційного серіалу «Таємниці Гравіті Фолз»

Ніколь Перлман, яка доклала руку до згаданого кінокоміксу Marvel, і Алекс Хірш, відповідальний за хітовий анімаційний серіал Disney, обговорюють можливість участі в проекті, права на який компанія вибила в запеклій сутичці з голлівудськими конкурентами.

Стрічка буде заснована на грі «Детектив Пікачу», що з'явилася в лютому 2016-го. Угода з правовласниками була укладена через два тижні після виходу програми Pokemon Go, який став настільки популярним, що акції Nintendo, співвласника франшизи, підскочили в ціні на 25%.

 
На телебаченні покемони вперше з'явилися в 1997-му

Перша гра про покемонів видана в Японії в 1996 році. C тих пір розважальні продукти про кишенькових звірів розійшлися тиражем в 279 млн екземплярів по всьому світу. Анімаційний серіал про цих героїв налічує 19 сезонів. Крім того, франшиза представлена ​​багатьма іншими товарами, включаючи комікси та іграшки.

Прокатом повнометражного фільму займеться Universal Pictures. В Японії за реліз стрічки відповідатиме компанія Toho, яка недавно випускала в партнерстві з Legendary ребут історії про Годзіллу.

 
На фото: Алекс Хірш (на передньому плані)

У послужному списку запрошеної в проект Ніколь Перлман значаться також «Тор» і майбутня картина «Капітан Марвел», над якою сценаристка буде працювати разом з автором «Думками навиворіт» Мегом ЛеФовом. Алекс Хірш ж крім «Таємниць Графіті Фолз» також працював над серіалом «Ловись, рибко».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####