18
СЕР
2016

«Лускунчик» перетворить Кіру Найтлі в фею Драже

Кіра Найтлі зіграє одну з головних ролей в новому перекладенні казки Гофмана «Лускунчик і Мишачий король», яке готує студія Disney.
 
На фото: Кіра Найтлі

Актриса втілить образ феї Драже, тоді як центральну героїню історії, юну Клару, виконає 15-річна Маккензі Фой, що прославилася завдяки «Інтерстеллару» Крістофера Нолана. Крім того, ключові ролі в картині під назвою «Лускунчик і чотири королівства» зіграють Морган Фріман і Місті Коупленд.

Сценарій екранізації написала Ешлі Пауелл, чию дебютну роботу Somacell в 2012 році придбала студія Warner. Постановку проекту бере на себе Лассе Халльстрем ( «Хатіко: Вірний друг», «Дорогий Джон», «Прянощі та пристрасті»). Марк Гордон («Початковий код», «Стів Джобс») буде відповідати за продюсування фільму поряд з Лінді Гольдштайн і представниками від Disney.

 
На фото: Маккензі Фой
 
 
Відносини Найтлі зі студією мають довгу історію. Зірка, зокрема, знімалася в трьох частинах діснеївських «Піратів Карибського моря».

В цьому році актрису можна буде побачити в драмі «Побічний ефект краси» Девіда Френкеля, де її партнерами по знімальному майданчику були Вілл Сміт, Едвард Нортон, Кейт Вінслет і Хелен Міррен.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####