10
ЛЮТ
2015

Патрік Стюарт може зіграти в «Росомасі 3»

Патрік Стюарт може приєднатися до Х'ю Джекмана в «Росомасі 3»

«Звичайно, дуже малоймовірно, що я зіграю в нових" Людях Ікс ", - розповів Патрік Стюарт в інтерв'ю видавництву Oregon Live. - Адже зйомки вже ось-ось почнуться в Монреалі. Але Іена у фільмі ви точно побачите».

Сам сер Патрік також не збирається розлучатися з франшизою: «Ми ведемо переговори про нову частину "Росомахи", в якій Х'ю Джекман може об'єднати сили зі мною. Це буде вже зовсім інше кіно - несхоже ні на одну з попередніх частин серії».

 
На фото: Іен МакКеллен та Патрік Стюарт

Новий сольний фільм про Росомаху знаходиться в розробці з 2013 року, однак, інформацію про подібний розвиток сюжету ми чуємо вперше. Реліз картини, яка поки що не обзавелася офіційною назвою, намічений на 2 березня 2017 року.

У фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис» до своїх ролей повернуться Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс і Джеймс МакЕвой, а молодих Джин Грей, Циклопа і Шторм зіграють Софі Тернер, Тай Шерідан і Олександра Шіпп. Прем'єра запланована на 19 травня 2016-го.

Студія Fox також працює над стрічками «Дедпул» з Райаном Рейнольдсом (11 лютого 2016-го) і «Гамбіт» з Ченнінгом Татум (6 жовтня 2016-го).

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####