25
СЕР
2016

Гонорар Тома Круза заморозив фільм «Місія неможлива 6»

Студія заморозила виробництво шостої частини шпигунської франшизи до тих пір, поки не буде вирішено питання з гонораром Тома Круза.
 
На фото: Том Круз

Розробка нової «Місії» стартувала в липні минулого року, перш ніж в прокат вийшов п'ятий сегмент саги про агента Ітан Хантf. «Нація ізгоїв» згодом зібрало в цілому понад 682 мільйонів доларів при 150-мільйонному бюджеті, і Paramount заявила, що в шостому фільмі відновить співпрацю з Крістофером МакКуоррі, режисерувати стрічку. В історії франшизи це буде перший раз, коли один і той же постановник стане до керма двох картин серії поспіль.

Компанія найняла в Лондоні від 15 до 20 осіб, які взялися за Препродакшн «Місія неможлива 6» і зайнялися дизайном візуальних ефектів. Але тепер інсайдери повідомляють, що робота призупинена і не відновиться, поки студійні боси не домовляться з головною зіркою проекту про гонорар.

 
Кадр з фільму «Місія немодлива: Нація ізгоїв»

За однією з версій, Paramount шукає можливість урізати грошові заохочення не тільки для Круза, але і для продюсерів зі стану Bad Robot і Skydance.

Згідно з іншими відомостями, зірка розраховує домогтися від компанії таких же щедрих умов, які йому запропонувала Universal за ребут «Мумії», а Paramount згодна тільки на аналогічний гонорар, заплачений за попередню частину шпигунської франшизи.

 
Круз і МакКуоррі на прем'єрі «Племені ізгоїв» в Японії

Як би там не було, студії доведеться вирішити це питання, щоб приступити до зйомок нової «Місії» в майбутньому році. Виробництво картини в будь-якому випадку не почнеться раніше січня, оскільки в процесі написання знаходиться сценарій проекту, а Круз зайнятий на майданчику згаданої «Мумії».

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####