26
СЕР
2016

На зміну Залізній людині прийде Залізне серце

Відтепер нову версію супергероя Marvel зватимуть Залізним серцем.
 
«Непереможна Залізна людина»

На початку липня стало відомо, що у всесвіті Marvel відбулися серйозні перестановки. Звичний всім Тоні Старк піде на спокій в кінці коміксу «Громадянська війна II», а обов'язки Залізної людини перейдуть до чорношкірої дівчини Рірі Вільямс.

Вільямс в 15 років вступає в Массачусетський технологічний інститут, де і привертає увагу Старка своїми успіхами. Відзначимо, що доля самого Тоні після подій «Громадянської війни II» поки не розголошується. Рірі Вільямс вписується в нову стратегію Marvel по оновленню своїх персонажів. Так, в 2013 році в коміксах з'явилася перша супергероїня-мусульманка.

 
Роберт Дауні-молодший в образі Тоні Старка

«Залізна жінка - це занадто старомодно, за Залізну діву нас засудить однойменна група. А ось Залізне серце, запропоноване креативним директором Marvel Джо Кесадою, після того як я розповів йому історію Рірі, поєднується не тільки з душею персонажа, але і в цілому з франшизою. Тоні адже спочатку надів броню, щоб врятувати своє серце. Рірі ж одягає її з різних причин, але серце і раніше тут відіграє важливу роль. Після того як люди ознайомляться з її історією, вони будуть вражені, наскільки простою і приголомшливою виявилася ідея Джо», - заявив виданню Wired творець нової героїні Браян Майкл Бендіc.

Комікс Бендіса «Непереможна Залізна людина», де пройде передача естафети від Тоні до Рірі, вийде в кінці 2016 року.

Wired

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####