30
СЕР
2016

«Капітан Марвел» пригледіла собі режисерське тріо

Оформився шорт-лист кінематографістів, які претендують на посаду режисера «Капітан Марвел» - від автора «Батьківщини» до творця «Тренера».
 
Офіційний логотип фільму «Капітан Марвел»

На минулому в липні конвенті Comic-Con глава Marvel Studios Кевін Файгі пообіцяв, що ім'я режисера «Капітана Марвел» стане відомо до кінця літа нинішнього року. Раніше повідомлялося, що ведуться переговори з автором «Білої дівчинки» Елізабет Рейчел Вуд, але, судячи з усього, вона вибула зі списку претендентів. Також колись преса пов'язувала з проектом імена Дженніфер Кент («Бабадук») і Дженніфер Ю («Панда Кунг-фу 2»), проте, мабуть, зійшли з дистанції і вони.

Отже, ось актуальні претенденти: Леслі Лінка Глеттер (номінант на «Оскар» і ветеран американського телебачення, яка працювала над такими серіалами, як «Батьківщина», «Гарна дружина», «Божевільні», «Справжня кров», і багатьма іншими), Лорін Скафарія («Шукаю друга на кінець світу», «Настирлива») і Нікі Каро («Північна країна», «Тренер»).

 
Кадр з фільму «Тренер»

Втім, аналітики запевняють, що швидкого затвердження режисера від Marvel чекати не варто. Компанія тільки збирається ознайомити згаданих кінематографістів з докладним сюжетним синопсисом фільму, написаним Ніколь Перлман («Вартові галактики») і Мег ЛеФов («Думками навиворіт»).

«Капітан Марвел» стартує в українському прокаті 7 березня 2019 року. Головну роль в картині зіграє Брі Ларсон.

Collider

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####