30
СЕР
2016

Даг Лайман очолить «Темний Всесвіт»

Режисер «На межі майбутнього» стане до керма кінокоміксу «Темний Всесвіт», який компанії Warner Bros. і DC Entertainment намагаються запустити у виробництво з 2013 року.
 
«Темна ліга справедливості» зразка 2012 року / Фото: DC Comics

Спочатку постановкою фільму повинен був зайнятися Гільєрмо дель Торо, проте проект заморозили, і творець «Лабіринту Фавна» переключився на інші картини. Після того як рік тому до стрічки в якості продюсера приєднався Скотт Рудін, «Всесвіт» знову ожив. Тепер над його сценарієм працює Майкл Гіліо.

Головними героями кінокоміксу стануть Джон Костянтин, Болотна тварюка, демон Етріган, Мрець і чарівниця Затанна. По ходу дії перший з персонажів спробує зібрати власну команду. У ранніх новинах про проект фільм фігурував під назвою «Темна ліга справедливості». Warner не розголошує деталі сюжету картини.

 
На фото: Даг Лайман

Інсайдери, які повідомили про запрошення Лаймана у «Всесвіт», також додають, що постановник покинув команду «Гамбіта» з Ченнінгом Татумом, але сталося це за взаємною домовленістю між студією і режисером.

Даг Лайман недавно завершив роботу над драмою «Стіна» з Аароном Тейлором-Джонсоном. Восени наступного року у нього виходить кримінальний трилер «Мена» з Томом Крузом.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####