30
СЕР
2016

Крістоф Вальц зможе зіграти в фільмі Джеймса Кемерона

Лауреат премії «Оскар» Крістоф Вальц веде переговори про участь в продюсерському проекті Джеймса Кемерона «Бойовий янгол», який збирається поставити Роберт Родрігес.
 
На фото: Крістоф Вальц

Оригінальна манга Юкіто Кішіро, до розмов про постановку якої Кемерон раніше повертався регулярно, побачила світ у 1993-му. Її дія розвивається на Землі в XXVI столітті. Якийсь доктор Ідо виявляє серед сміття останки дівчини-кіборга і вирішує полагодити свою знахідку. Однак з'ясовується, що та після ремонту нічого не пам'ятає. Виявивши в собі здатність користуватися бойовими прийомами кіборгів, дівчина відправляється на пошуки втрачених спогадів.

Роль Дайсона Ідо (таке ім'я персонаж отримає в екранізації, тоді як в манзі його звали Дайсуке Ідо) тепер призначається Вальцу.

 
На фото: джеймс Кемерон

Актор щойно закінчив зйомки в новій картині Олександра Пейна «Зменшення», чий вихід запланований на 2017-й. У той же рік зірку «Безславних виродків» можна буде побачити в драмі «Тюльпанна лихоманка» з Алісією Вікандер.

 
Манга «Бойовий янгол»

Джеймс Кемерон дуже довго підступався до екранізації манги «Бойовий ангел», однак згодом віддав перевагу зосередитися на «Аватарі», залишившись лише продюсером проекту. У жовтні 2015 року він затвердив Роберта Родрігеса на пост режисера. Зйомки «Бойового янгола» повинні стартувати цієї осені.

The Hollywood Reporter

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####