31
СЕР
2016

Продовження «Джуманджі» отримало зірку «Доктора Хто»

Шотландська актриса Карен Гіллан зніметься разом з Двейном Джонсоном в сиквелі «Джуманджі».
 
На фото: Карен Гіллан

«Пані та панове, я з гордістю представляю вам дівчину, що грає найважливішу роль в нашому фільмі. Талановита, красива і завжди готова до шотландської бійки міс Карен Гіллан. Зйомки починаються в наступному місяці на Гаваях, і, як вже багато хто з вас знають, це не ремейк і не перезапуск, а продовження тієї чудової історії "Джуманджі", яку ми всі так любимо», - оголосив Скеля в своєму« Фейсбуці». Подробиці сюжету поки не розкриваються.

Гіллан прославилася роллю Емі Понд, супутниці 11-го Доктора з серіалу «Доктор Хто». Також на її рахунку ролі у фільмах «Вартові галактики», «Окулус», «Гра на пониження» і «Ми підкоримо Манхеттен».

 
Зірки «Вартових галактики» Майкл Рукер, Карен Гіллан і Кріс Пратт

Режисурою картини займеться Джейк Кездан, відповідальний за стрічки «Нульовий ефект», «Училка» і «Секс-відео». Сценарій до сиквелу «Джуманджі» написав Скотт Розенберг («Фанатик», «Повітряна в'язниця»). Продюсерами «Джуманджі» є Меттью Толмаков, Вільям Тейтлер, Лорен Селіг і Тед Філд. Джефф Пінкнер з Bad Robot буде курирувати проект як консультант.

Також у фільмі зіграють Джек Блек, Кевін Харт і Нік Джонас.

Спочатку «Джуманджі» - це дитяча книга Кріса ван Оллсбёрга, опублікована в 1985-му. Десять років по тому на світові екрани вийшла екранізація з Робіном Вільямсом і Кірстен Данст в головних ролях.

 
Кадр з фільму «Джуманджі»

Реліз сиквела заплановано на 28 липня 2017 року.

Comingsoon

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####