10
ЛЮТ
2015

Marvel займеться Людиною-павуком

Людина-павук стане частиною кіновсесвіту Marvel

Згідно угоді, «перезавантаження» героя станеться у фільмі Marvel. Швидше за все, це буде саме «Громадянська війна» - Людина-павук грає в подіях цього коміксу одну з ключових ролей. Після цього Sony випустить сольний фільм про супергероя. Реліз відбудеться 28 липня 2017 року.

Права на сольні фільми про Людину-павука залишаються у Sony - компанія продовжить фінансувати картини і займатися їх дистрибуцією, а також братиме підсумкові креативні рішення. Тим не менш, створюватися фільми будуть спільно - продюсерами виступлять Емі Паскаль, яка нещодавно покинула пост топ-менеджера студії, і відповідальний за кіновсесвіт Marvel Кевін Фейдж зі своєю експертною командою.

Marvel також розглядає можливість появи інших героїв свого кіновсесвіту в майбутніх фільмах про Людину-павука.

Офіційно не повідомляється, чи продовжать роботу над фільмами Ендрю Гарфілд і режисер Марк Уебб, однак, це малоймовірно - в заяві Sony йдеться про те, що франшиза візьме «новий креативний напрям».

 
Ендрю Гарфілд у фільмі «Нова Людина-павук: Висока напруга»

Приєднавшись до кіновсесвіту Marvel, Людина-павук «посунув» релізи деяких фільмів студії. Прем'єра картини «Тор: Рагнарек» перенесена з 28 липня на 3 листопада 2017 року. «Чорну пантеру» доведеться почекати аж на 8 місяців більше - реліз переїхав з 3 листопада 2017-го на 6 липня 2018-го. «Капітан Марвел» тепер побачить світ 2 листопада 2018-го, а «Нелюди» - 12 липня 2019.

Дати релізу двох частин «Месників 3» залишилися незмінні - 4 травня 2018 і 3 травня 2019-го.

Є і приємна новина, прем'єра фільму «Месники: Ера Альтрона» вийде завчасно, 23 квітня 2015. 
 
UPDATE Видання The Wall Street Journal повідомляє, що фільм «Зловісна шістка» не вийде в 2016 році, як планувалося раніше. Однак повністю проект не скасовано - Sony буде думати над тим, як змінити його концепцію. Крім того, джерела газети підтверджують, що Ендрю Гарфілд більше не гратиме Людини-павука.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####