02
ВЕР
2016

Раян Рейнольдс платив сценаристам «Дедпула»

Сценаристи Рет Різзі і Пол Верник зізналися, що Раян Рейнольдс з особистої кишені оплачував їх присутність на знімальному майданчику кінокоміксу про балакучого найманця, тоді як студія Fox намагалася зекономити на подальшому залученні авторів до проекту.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Подібне рішення ключової зірки «Дедпула» дозволило зберегти в цілості творчу команду, яка працювала над фільмом з самого початку.

У Голлівуді рідко трапляється так, що одні й ті ж сценаристи займаються картиною від і до. Як правило, компанії наймають авторів один за одним, перш ніж того чи іншому проекту буде дано зелене світло. Різзі і Верник ж працювали над кінокоміксом з перших днів, і, мабуть, Рейнольдс розумів, наскільки було важливо залучити їх і до виробництва стрічки.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

У спілкуванні з журналістами ресурсу /Film сценаристи розповіли, що вони могли перебувати на майданчику щодня. Оскільки студія Fox, постійно скорочувала бюджет картини, економила на авторів, то актор платив власні гроші, щоб дозволити їм повністю сконцентруватися на створюваному кіно до повного його завершення.

Безсумнівно, такий підхід до зйомок «Дедпула» також зіграв свою роль в історії успіху проекту. Нагадаємо, в прокаті картина з рейтингом R отримала понад 782 мільйонів доларів, з них 363 мільйони довелося на американський ринок.

Collider

 
Джерело: kinobpoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####