12
ВЕР
2016

Зйомки нового «Ворона» стартують в січні

Багаторазово відкладаючий перезапуск франшизи про Ворона все ж потрапить на екрани. Знімальний період офіційно почнеться в січні.

Спочатку «Ворон» - серія коміксів Джеймса О'Барра, екранізація яких вийшла в 1994-му. Фільм здобув успіх як у глядачів, так і у критиків. Але історія створення стрічки затьмарена трагедією: виконавець головної ролі Брендон Лі загинув на зйомках. Згодом вийшло ще кілька картин, присвячених Ворону.

 
Кадр з фільму «Ворон»

Режисером нового фільму буде Корін Харді («З темряви»), а головну роль зіграє Джейсон Момоа. Таким чином, інформація, що пройшла в пресі в серпні, виявилася справжньою. Нагадаємо, що тоді ЗМІ повідомили про те, що Харді і Момоа збираються підняти з руїн проект, що розроблявся протягом восьми років.

У 2008-му перезапуском франшизи про повсталого з мертвих месника Еріка Дрейвена збирався зайнятися Стівен Норрінгтон. Пізніше до ребуту «Ворона» в різний час студія Relativity підключала Ніка Кейва (як сценариста) і Хуана Карлоса Фреснадильо, а на головну роль розглядала кандидатури Марка Dолберга, Бредлі Купера, Тома Хіддлстона і Джеймса МакЕвоя.

Також на просту розробку вплинув судовий розгляд компанії з продюсером Едвардом Р. Прессманом, який займався виробництвом оригінальної стрічки Алекса Прояса.

 
На фото: Джейсон Момоа

Корін Харді вже був прикріплений до нової версії історії про Еріка Дрейдена, але в березні відмовився від постановки, проте згодом змінив рішення.

За інформацією The Wrap, зйомки готичного кінокоміксу стартують в січні 2017 року.

Цього року Джейсона Момоа можна було побачити в камео у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

The Wrap

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####