14
ВЕР
2016

Зірка «Реальної крові» зіграє лиходія в «Бетмені»

Джо Манганьєлло втілить образ Дезстроука з майбутнього «Бетмена» Бена Аффлека. Актор відомий за роллю Альсіда Герва в серіалі «Реальна кров», а також по дилогії фільмів «Супер Майк».

В кінці серпня Бен Аффлек, який незабаром збирається знімати сольний фільм про Темного лицаря, опублікував в твіттері 27-секундне відео, що зафіксувало людину в костюмі, в якому фанати відразу ж впізнали Дезстроука.

 

Цей персонаж вперше з'явився на сторінках коміксів DC в 1980-му і згодом не раз ставав антагоністом Брюса Вейна. На телебаченні він вже миготів в серіалах «Таємниці Смолвіля» і «Стріла».

Президент і креативний директор DC Comics Джефф Джонс підтвердив призначення Манганьєлло на роль Дезстроука, але питання про камео героя в «Лізі справедливості», зйомки якої зараз йдуть в Лондоні, залишив без коментаря.

 
На фото: Джо Манганьєлло з дружиною Софією Вергарою

Передбачається, що сольний фільм про Бетмена повинен вийти в 2018 році. За сценарій картини відповідають Джонс і Аффлек.

Для Манганьєлло це не перша негативна роль в кінокоміксі. Він грав Флеша Томпсона в двох фільмах з трилогії про Людину-павука, знятої Семом Реймі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####