15
ВЕР
2016

Том Хенкс написав сценарій військової драми

Двічі лауреат премії «Оскар» Том Хенкс написав сценарій для фільму «Грейхаунд», а також думає про те, щоб зіграти в ньому головну роль.

Для актора це не перший досвід створення сценаріїв. Раніше він писав тексти для своїх режисерських проектів «Те, що ти робиш» і «Ларрі Краун», а також для таких телевізійних шоу, як, наприклад, «Брати по зброї».

 
На фото: Том Хенкс

Дія майбутньої картини розвивається під час Другої світової війни. Сам Хенкс придивляється до ролі кадрового офіцера, який прийняв на себе командування есмінцем HMS Greyhound і б'ється не тільки з противником, але і з внутрішніми протиріччями.

Режисерувати стрічку буде Аарон Шнайдер, відповідальний за оскароносну короткометражку «Два солдата» і драму «Поховайте мене живим». Давній соратник Хенкса Гарі Гоецман займеться її продюсуванням разом з актором.

Розробляє проект компанія Хенкса Playtone Pictures, а інтерес до фінансування картини проявила FilmNation. Бюджет фільму не перевищить 35 млн.

 
Кадр з фільму «Саллі»

Уже зараз в українських кінотеатрах на Тома Хенкса можна подивитися в драмі Клінта Іствуда «Саллі». У жовтні актор знову з'явиться в прокаті, але в екранізації роману Дена Брауна «Інферно».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####