19
ВЕР
2016

Монтаж «Того, що біжить по лезу 2» віддадуть продюсерам

Остаточна версія монтажу «Того, що біжить по лезу 2» ляже на плечі продюсерів.

Втім, режисер сиквела Дені Вільньов, зараз отримує суцільно хвалебні відгуки за своє «Прибуття», запевняє, що турбуватися нема про що. Якщо його варіант збірки здасться продюсерам цікавішим, то вони можуть затвердити і його. Однак перше слово все одно залишається за курируюючими фільм Бродеріком Джонсоном і Ендрю Косовом.

 
На фото: Дені Вільньов

Багато в чому Вільньов підписався на проект завдяки тій повазі, яку він відчуває до продюсерів «Того, що біжить по лезу 2»: «Я погодився зняти сиквел, тому що Бродерік Джонсон і Ендрю А. Косів - два [моїх] друга. Я робив з ними "Полонянок" і знав, що та атмосфера, яку вони можуть створити навколо мене, вийшла б дуже комфортною. На тому фільмі у мене було відсутнє право остаточного монтажу, як і тут. Зате та версія фільму, що ви бачили, була кращою. В "Сікаріо" мій фінальний монтаж, в "Прибутті" - теж. Я не знаю, як вийде з "Тим, що біжить". Поживемо побачимо. Але мої стосунки з людьми, з якими я працюю, дуже довірчі. Так що в будь-якому випадку переможе найкраща версія монтажу», - розповів постановник в інтерв'ю Variety.

Також Вільньов заявив про бажання зняти власну екранізацію «Дюни» Френка Герберта: «Я весь час читаю нові науково-фантастичні сценарії, але важко знайти оригінальний і сильний матеріал, а не просто екшн. Моя давня мрія - адаптувати "Дюну", але отримання прав - занадто довгий процес, тому не впевнений, що у мене вийде. Ще я був би не проти написати що-небудь і самостійно. Зараз у мене два науково-фантастичних проекти на різних стадіях розробки, але поки про них рано говорити».

 
Кадр з фільму «Прибуття»

«Прибуття» стартує в українських кінотеатрах 8 грудня 2016-го.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####