19
ВЕР
2016

Пітер Берг залучає Джону Хілла до «Скарбу Амазонки 2»

Режисер «Хенкока» планує зняти сиквел свого фільму 13-річної давності, де головну роль виконував Двейн Джонсон. У ньому він хоче об'єднати зірку «Форсажа» з Джоною Хіллом.
 
На фото: Пітер Берг

Пітер Берг зараз щосили роздає інтерв'ю на прес-заходах, присвячених його новому проекту «Глибоководний горизонт» з Марком Волбергом і Куртом Расселом.

Автор «Уцілілого» і «Морського бою» заявив, що дуже хоче зробити продовження до одного зі своїх ранніх комедійно-пригодницьких картин - «Скарбу Амазонки», в якому Двейн Джонсон грав найманця, що відправився в джунглі, щоб усунути втікача, зіграного Шонном Вільямом Скоттом. Фільм не став хітом, але зібрав непогані відгуки критиків.

 
Кадр з фільму «Скарб Амазонки»

В інтерв'ю Collider постановник зізнався, що навіть обговорював сиквел з продюсерами: «Я хочу зняти його з Кевіном Хартом і Двейном Джонсоном в головних ролях. Але якщо я зможу отримати Джону Хілла, то займуся сиквелом завтра ж. Якщо будуть Двейн і Джона Хілл, то все кину і піду знімати. У нас уже готовий сценарій, потрібно лише згода Джони Хілла».
 
На фото: Джона Хілл

Крім «Глибоководного горизонту» Берг недавно закінчив драму «День патріота», присвячену теракту під час марафону в Бостоні. Вона стартує в американському обмеженому прокаті в січні 2017 року.

Collider

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####