12
ЛЮТ
2015

Студія Sony шукає юного Людину-павука

Студія Sony шукає юного Людину-павука

Як стало відомо, 31-річний Ендрю Гарфілд більше не гратиме хлопця в червоно-синьому костюмі. Студія планує знайти йому заміну в особі більш молодого актора, бажаючи в найближчих фільмах знову повернути свого супергероя в середню школу. Sony також належить визначитися, чи хоче вона презентувати чергове втілення Паркера або ввести іншого персонажа, приміряв на себе образ Людини-павука (наприклад, Майлза Моралеса, чий батько є афроамериканцем, а мати родом з Пуерто-Ріко).
 
Логан Лерман у фільмі «Персі Джексон: Море чудовиськ»
 
Хоча ніяких офіційних коментарів з боку компанії не надходило, найбільш ймовірними претендентами на роль вважаються 23-річний Логан Лерман і його ровесник Ділан О'Брайен, раніше показувалися у великих підліткових проектах. Перший грав в «Персі Джексон», другий - в «Той, що біжить лабіринтом», ромкомі «У перший раз» і серіалі «Перевертень». Крім іншого, у фільмографії Лермана є військова картина «Лють», біблійний епік «Ной» і симпатична драма «Добре бути тихонею».
 
Ділан О'Брайен у фільмі «Той, що біжить лабіринтом»

Джерела повідомляють, що, крім молодих акторів, Sony підшукує і нового режисера для франшизи, чия чергова стрічка вийде в прокат в 2017 році. Студії доводиться діяти без зволікання, оскільки Marvel збирається представити Людину-павука вже у фільмі «Перший месник: Громадянська війна», реліз якого призначено на весну 2016-го.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####