22
ВЕР
2016

CBS зрушила «Зоряний шлях» на травень 2017 року

Показ телевізійного перезапуску космічної франшизи відкладений до травня 2017 року.
 
Оригінальний «Зоряний шлях»

Спочатку планувалося, що телемережа CBS покаже перші епізоди оновленої саги вже на початку року. Однак шоураннер серіалу Алекс Куртцман і Браян Фуллер минулого тижня попросили компанію виділити їм додатковий час, який віддадуть під більш ретельний постпродакшен і опрацювання візуальних ефектів. Після низки дискусій було вирішено, що відстрочка піде на користь настільки значимого проекту.

«Повернути "Зоряний шлях" на телебачення - велика відповідальність і завдання не з легких. Потрібно об'єднати старих фанатів з тими, хто тільки що захопився шоу, яке живило нашу уяву з дитячих років. <...> Важливо, щоб необхідність виходу шоу в ефір під конкретну дату не поставила під загрозу його якість. Перед запуском виробничого процесу ми з колегами з CBS оцінили наші можливості, і з нами погодилися. "Зоряний шлях" заслужив тільки краще, і ці додаткові кілька місяців допоможуть створити таке видовище, яким всі ми будемо пишатися», - оголосили в спільній заяві Куртцман і Фуллер.

 
«Стартрек: За межами Всесвіту» - останній за часом кінопроект у франшизі

Зйомки серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» стартують в листопаді 2016-го в Торонто. На поточний момент шоу також знаходиться в пошуку актриси на провідну жіночу роль.

Variety
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####