23
ВЕР
2016

Джеймі Дорнан захотів зіграти в «Робін Гуді»

Зірка «П'ятдесяти відтінків сірого» веде переговори про участь в новому переосмисленні класичного сюжету, який отримав назву «Робін Гуд: Початок».
 
На фото: Джеймі Дорнан

Йому запропонована роль Вілла Скарлета - зведеного брата Робін Гуда і учасника зграї веселих розбійників, керованої Малюком Джоном.

Образ же легендарного героя середньовічних балад закріплений за Тероном ЕджертономKingsman: Таємна служба», «Едді "Орел"»)

Постановником картини виступить Отто Баферст, який доклав руку до кримінальної теледрами «Гострі козирки». Сценарій написав Джобі Харольд, відповідальний за текст для стрічки «Король Артур: Легенда меча» Гая Річі.

 
Дорнан і Джилліан Андерсон на прем'єрі третього сезону серіалу «Крах»

За своїм духом фільм буде відсилати до «Темного лицаря» і розповість про те, як Робін Гуд після повернення додому після хрестових походів виявляє Шервуд охопленим корупцією і злом. Згодом він збирає групу персонажів, які знаходяться поза законом, щоб взяти ситуацію під контроль.

Ів Г'юсонМіст шпигунів») зіграє леді Меріан, а лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс втілить образ Малюка Джона.

Продюсирують стрічку Леонардо ДіКапріо і його компанія Appian Way. Виробництвом проекту займеться Lionsgate.

 
Кадр з фільму «П'ятдесят відтінків сірого»

Джеймі Дорнан незабаром можна буде побачити в еротичній драмі «П'ятдесят відтінків темряви», трейлер якої недавно побив світовий рекорд по переглядам в інтернеті.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####