26
ВЕР
2016

Злодій з «Дедпула» знімається в «Бойовому янголі»

Британський актор Ед Скрейн отримав роль в продюсерському проекті Джеймса Кемерона «Бойовий янгол», зйомками якого займеться Роберт Родрігес.

У «Дедпулі» Скрейн грав антагоніста, через якого герой Раяна Рейнольдса отримував надздібності, але при цьому втрачав свою зовнішність, ставши антигероєм Дедпулом. У Родрігеса акторові не доведеться міняти амплуа - йому знову уготована роль негідника.

 
На фото: Ед Скрейн

Дія манги, по якій буде знято фільм, розвивається в XXVI столітті. У небі ширяє утопічне місто Салем, куди мріють потрапити всі люди. Під Салемом, на Землі, розташоване місто, збудоване навколо гігантського звалища. Якраз на ньому доктор Дайсуке Ідо шукає запасні частини для кіборгів, яких ремонтує безкоштовно.

Одного разу разом зі сміттям в нижнє місто скидають останки дівчини-кіборга, які знаходить доктор Ідо, але, як з'ясовується після лагодження, дівчина нічого не пам'ятає. Ідо нарікає її Галі, як свою померлу кішку. Від колишнього тіла Галі збереглися тільки голова і частина тулуба, але доктор знаходить відсутні деталі і призводить кіборга в порядок. Галі виявляє, що в стані інстинктивно користуватися бойовими прийомами кіборгів. Дізнавшись, що доктор Ідо є мисливцем за головами, Галі теж вибирає цей шлях, почавши пошуки загублених спогадів.

В англійському перекладі ім'я героїні замінили, і більшість читачів тепер знають бойового янгола під ім'ям Аліта.

Ед Скрейн зіграє злобного кіборга на ім'я Запан. За сюжетом манги він вважає Аліту винною в смерті своєї дівчини і жадає помсти. У фільмі у Запана буде якийсь Дамаску клинок, що володіє величезною силою.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Джеймс Кемерон намагався підступитися до манги з 2000 року, коли дізнався про її існування завдяки Гільєрмо дель Торо. У січні 2005-го режисер розповідав пресі, що «Бойовий янгол» буде його наступним фільмом, проте через рік стало відомо, що Кемерон віддав перевагу роботі над «Аватаром».

З тих пір «Бойовий янгол» перебував у статусі довгобуду, поки в жовтні 2015-го Джеймс Кемерон не передав режисерське крісло «Аліти» Роберту Родрігесу.

Зйомки фільму почнуться в жовтні. Головну роль грає Роза Салазар. У картині також зайняті Крістоф Вальц і Джекі Ерл Хейлі.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####