27
ВЕР
2016

Зйомки «Тихоокеанського рубіжа 2» стартують в листопаді

Зйомки сиквела фантастичного епіка Гільєрмо дель Торо «Тихоокеанський рубіж» все ближче. Вже стали відомі деякі локації картини.

«Тихоокеанський рубіж 2» зніме шоураннер серіалу «Шибайголова» Стівен С. ДеНайт, тоді як дель Торо залишився продюсером продовження.

 

На минулому тижні до проекту приєдналася китайська актриса Цзин Тянь, яку скоро можна буде побачити у великих проектах «Велика стіна» і «Конг: Острів черепа». З огляду на те, що зйомки пройдуть і в Китаї, це цілком закономірне поповнення акторського складу.
 
На фото: Цзин Тянь

Джон Боєга, відомий за роллю Фінна у фільмі «Зоряні війни: Пробудження сили», зіграє протагоніста. Сюжет «Тихоокеанського рубіжу 2» тримається в таємниці, так само як і не повідомляється, хто саме з оригінального складу візьме участь в сиквелі. Абсолютно точно не варто чекати Чарлі Ханнема, але Гільєрмо дель Торо встиг повідомити, що повернуться багато акторів з оригіналу.

 
На фото: Джон Боєга

Зйомки «Тихоокеанського рубіжу 2» розпочнуться в листопаді в Австралії.

«Тихоокеанський рубіж» вийшов в 2013 році. Фільм Гільєрмо дель Торо про боротьбу гігантських роботів-єгерів з жахливими Кайдзу, що виникли на Землі, не став хітом прокату, незважаючи на хорошу критику. Картина заробила в світовому прокаті 411 млн доларів, причому на Америку довелося трохи більше 100 мільйонів.

Студія Universal запустила сиквел в виробництво, оскільки планувалася франшиза, і дель Торо вже почав розробляти другий фільм в надії на реліз в серпні 2017 року. Однак восени 2015-го студія від сиквела відмовилася, видаливши дату прем'єри зі свого графіка. Якийсь час «Тихоокеанський рубіж 2» був мертвий, але в лютому 2016-го продовження знову ожило. Правда, Гільєрмо дель Торо вже значився продюсером, а режисером - Стівен С. ДеНайт.

Прем'єра сиквела очікується 22 лютого 2018 року.

 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Перекклад: kinobox.in.ua
#####