28
ВЕР
2016

Чутка тижня: В «Трансформерах 5» з'явиться Гітлер

У міру просування зйомок п'ятих «Трансформерів» виникають все більш цікаві припущення про сюжет фільму.
 
Тизер-постер фільму

Днями британський таблоїд The ​​Sun опублікував статтю під назвою «Ветерани війни в люті: Кінематографісти розвісили свастику на будинку сера Вінстона Черчилля». На фотографіях дійсно видно Бленгеймський палац, в якому в 1874 році народився прем'єр-міністр Великобританії.
 
Фото: The Sun

Після того як студія Paramount виклала в мережу відео з Ентоні Хопкінсом у Бленхеймі, багато хто вирішив, що актор грає Черчілля. Крім того, в сюжеті п'ятих «Трансформерів» задіяні король Артур і чарівник Мерлін, а за даними деяких джерел, у фільмі з'являться Вінстон Черчилль і Адольф Гітлер.
 

Режисер Майкл Бей відповів на критику The Sun і в розмові з BBC повідомив, що він жодним чином не хотів засмутити ветеранів Другої світової. «Побачив тут в одній газеті дещо про Бленхейм. Так ось, Черчілль посміхнувся б над тим, що ми покажемо, - каже режисер. - Тим, кому не довелося прочитати сценарій, роблять свої висновки, не знаючи, що Черчілль - справжній герой в нашому фільмі. Коли ви побачите кіно, ви все зрозумієте».

В оригіналі п'яті «Трансформери» мають підзаголовок «Останній лицар», але як картину локалізують для українського прокату, поки не повідомляється.

 
Майкл Бей і Ізабелла Монер на зйомках

Крім вищезгаданого сера Ентоні Хопкінса і Марка Волберга, що знімався в попередній частині франшизи, у фільмі будуть зайняті Джош Дюамель, Тайріз Гібсон, Стенлі Туччі і Ізабелла Монер.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####