29
ВЕР
2016

З'явилися деталі сюжету нової версії «Джуманджі»

Після публікації знімка персонажів з «Джуманджі» стало відомо, що сиквел отримає цікавий твіст.
 
Аватари героїв фільму «Джуманджі»

Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Харт і Джек Блек, як усім здавалося, грають головні ролі у фільмі за мотивами картини Джо Джонстона 1995 року. Але з'ясувалося, що картина Джейка Кездана все-таки буде здорово відрізнятися від оригіналу, причому самим цікавим чином.

У минулі вихідні до проекту додалося троє молодих акторів. Алекс Вулф (молодший брат актора Ната Вулфа), Медісон Ісман і Сер'Даріус Блейн приєдналися до Морган Тернер, про участь якої стало відомо раніше. Двейн Джонсон називає їх Джуманджі-молодші.

 
На фото: Алекс Вулф

Тиждень тому кіножурналіст Джефф Снайдер написав в твіттері наступне: «Сиквел "Джуманджі" розповість про чотирьох підлітків, які потрапляють в гру і набувають форм аватарів, щоб знайти дорогоцінний камінь». Деякі фоловери, явно знайомі з проектом, додали, що гра на цей раз не настільна, а консольна, і хлопці знаходять її десь в школі. Так що героями Джонсона, Гіллан, Харта і Блека керують підлітки.

За повідомленням The Hollywood Reporter, Алекс Вулф зіграє Спенсера, чий аватар в грі - доктор Смолдер Брейвстоун, а грає його Двейн Джонсон. З огляду нате , що на знімку троє чоловіків, а грають дві дівчини і два хлопці, виходить, що дехто з акторів знаходиться під жіночим управлінням. Стверджують, що це професор Шеллі Оберон, якого грає Джек Блек.

 
На фото: Медісон Ісман

Відвертий костюм Гіллан викликав негатив в мережі, але Джонсон пообіцяв, що для цього є абсолютно логічне пояснення. Схоже, що короткі шорти і облягаючий топ - це не що інше, як результат уяви підлітка. Таким чином, виходить, що Сер'Даріус Блейн контролює героїню Карен Гіллан, а персонаж Кевіна Харта теж залишається за дівчиною. Якщо Кездану і акторам вдасться здійснити задумане, то фільм вийде дуже смішним.

Двейн Джонсон в інстаграмі виклав не тільки кадр з фільму, а й чергове відео зі зйомок, які проходять на Гаваях.

 

«Джуманджі» вийде в світовий прокат 27 липня 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####