03
ЖОВ
2016

Стен Лі знявся в камео для чотирьох фільмів Marvel

Ветеран комікс-індустрії Стен Лі заздалегідь записав камео для чотирьох фільмів кіновсесвіту Marvel Studios.

Автор таких персонажів, як Залізна людина і Халк, багато років миготить у фільмах, присвячених супергероям, які прославили його видавництво. Він став їх своєрідним талісманом.

 
Стен Лі в фільмі «Неймовірний Халк»

Стена Лі можна було помітити в «Людях Ікс», «Людині-павук», «Торі», «Месниках», «Вартових Галактики», «Дедпулі» і багатьох інших картинах, що мають відношення до Marvel Comics. Тільки в цьому році він вже з'явився в трьох кінокоміксах.
 
Стен Лі в фільмі «Перший месник»

На недавньому спеціальному показі фільму «Перший месник: Протистояння» в Лос-Анджелесі керівник Marvel Studios Кевін Файгі зізнався, що Стен Лі заздалегідь записав свої епізоди до чотирьох майбутніх картин компанії.

«Пару місяців назад він прилетів в Атланту, і ми зняли чотири камео для чотирьох різних проектів за один день. Всі епізоди вийшли чудовими і зовсім несхожими один на одного! Стен був неймовірний і весь віддавався роботі», - повідав Файгі про те, як йде процес на студії Pinewood Atlanta, два роки тому стала постійною робочою базою для картин Marvel Studios.

 
Стен Лі в «Фантастичній четвірці»

Файгі не уточнив, до яких саме стрічок 93-річний Лі записав свої невеликі ролі, але, швидше за все, мова йде про найближчі проекти компанії - «Доктор Стрендж», «Вартові Галактики 2», «Людина-павук» і «Тор: Рагнарьок».

EW

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####