03
ЖОВ
2016

Дедпул визначився з факультетом в Гогвортсі

На хвилі загального захоплення розподілом в Гогвортс і вибором патронуса на сайті Pottermore стало відомо, куди б пішов Дедпул.
 
«Дедпул»

Далі в тексті можуть бути спойлери. Наша справа попередити.

У мережі набирає популярність вибір патронуса на сайті Pottermore. Хтось отримує собі котика, когось охороняє землерийка, деяким дістаються тигриці або їжачки. Крім того, багато хто прагне потрапити в Слизерин. Чомусь цей факультет Гогвортсу користується особливою любов'ю користувачів.

Але, можливо, дещо зміниться, коли ви дізнаєтеся, що серед учнів факультету Гафелпаф виявився Вейд Вілсон (він же Дедпул). Працьовитість, завзятість, вірність і честь - ось головні якості учнів Гафелпафу, і навіть такий антигерой, як Дедпул, підходить за цими характеристиками.

Згадаймо фільм. Дедпул багато місяців наполегливо переслідує лиходія Аякса, працьовито розробляє свій костюм, вірний своїй Ванессі і дуже засмучується, якщо навколо твориться несправедливість.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Але навіть якщо і це вас не переконало, то давайте звернемося до коміксів. Юзер сайту Reddit виявив в одному з випусків флешбек, де Дедпул стоїть біля книгарні з усіма фанатами і чекає релізу книги «Гаррі Поттер і напівкровний принц». Ледве купивши жаданий том, Вейд і інші фанати стають жертвами проїжджаючого повз любителя спойлерів.
 

Все там же на Reddit з'явився колорист коміксу і повідомив, що спочатку мантія Дедпула була пофарбована в кольори Грифіндора. Однак редактори наполягли на тому, щоб персонаж виявився в Гафелпафі. Так що так, Дедпул - шанувальник факультету Гафелпаф, і це канон.

Hello Giggles

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####