04
ЖОВ
2016

Віола Девіс зніметься в трилері від автора «Загубленої»

Номінант на премію «Оскар» Віола Девіс зіграє в трилері Стіва Макквіна «Вдови». Сценарій до фільму разом з режисером написала автор «Загубленої» Гілліан Флінн.
 
На фото: Віола Девіс

Картина буде ремейком однойменного британського міні-серіалу 1983 року. За сюжетом троє озброєних злочинців гинуть під час збройного пограбування. Поліція починає тиснути на їх вдів, а конкуруюча банда прагне підім'яти під себе злочинний бізнес. Скориставшись нотатками чоловіків, вдови вирішують самі завершити провалене пограбування. Як повідомляється, Девіс зіграє одну з провідних ролей в цій історії, а кількість основних жіночих персонажів збільшиться з трьох до чотирьох.

 
Фрагмент постера серіалу «Вдови»

Продюсерами фільму стануть сам Макквін, а також Ейн Каннінг і Еміль Шерман, що працювали з постановником над «Соромом» і отримали «Оскар» за драму «Промова короля». Фінансують нову версію «Вдів» компанії Film 4 і New Regency.

Стрічка стане першим повнометражним проектом режисера після тріумфу оскароносної драми «12 років рабства». Весь час, що минув з моменту її виходу, Макквін працював над серіалом «Норми поведінки» для HBO. Однак канал вирішив відкласти шоу, що дало кінематографістові можливість зосередитися на «Вдовах». Інсайдери повідомляють, що Дженніфер Лоуренс виявляла велику цікавість до підготовлюваної картини, але була змушена покинути проект через графік зйомок.

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Нещодавно Віолу Девіс можна було побачити в кінокоміксі Девіда Ейра «Загін самогубців». Крім того, в цьому році актриса з'явиться в драмі Дензела Вашингтона «Огорожі».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####