06
ЖОВ
2016

Хлоя Грейс Морец зіграє в ремейку «Суспірії»

Зірка фільму «Пипець» Хлоя Грейс Морец приєдналася до акторського складу нової версії «Суспірії».

Ремейк горор-класики поставить автор «Великого сплеску» (теж, втім, являється осмисленням фільму Жака Дере «Басейн») Лука Гуаданьіно. Раніше до проекту підключилися вже гравші у цього режисера Дакота Джонсон і Тільда ​​Свінтон.

 
На фото: Хлоя Грейс Морец

Оригінальна стрічка Даріо Ардженто розповідала про дівчину Сюзі (Джессіка Харпер), яка прибула до Фрайбурга, щоб вступити в престижну балетну школу. Однак навчальний заклад виявився досить дивним місцем. Ночами тут можна почути зловісні шерехи, над сплячими ученицями нависають страшні тіні, а студентка, яку Сюзі бачила після приїзду в школу, гине від рук жорстокого маніяка.

Поки точно не відомо, які ролі відійдуть Морец, Джонсон і Свінтон, але, швидше за все, першим двом дістануться образи учениць, а лауреатка «Оскара» зіграє директора школи. Сценарій ремейка написав Дейв Кайганіч.

«Суспірія» вважається одним з вищих досягнень європейського горора. Разом з іншими картинами Даріо Ардженто, стрічками «Пекло» і «Мати сліз», вона утворює так звану «трилогію матерів».

 
Кадр з фільму «Суспірія»

Розробкою ремейка займаються Frenesy Film Company і Mythology Entertainment. Правами на прокат стрічки володіє Amazon Studios, вона ж фінансує виробництво.

Зйомки «Суспірія» повинні стартувати в жовтні 2016-го в Італії та Угорщині.

Цього року Хлою Грейс Морец можна було побачити в сиквелі «Сусідів».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####