12
ЖОВ
2016

Деніел Крейг може повернутись до ролі Джеймса Бонда

Незважаючи на чутки про нового Бонда, Деніел Крейг днями повідомив, що не проти знову зіграти агента 007.

Раніше Крейг говорив трохи інакше. «Я швидше вскрию собі вени, ніж повернуся до цієї ролі», - стверджував актор в жовтні минулого року. Крім того, Крейг говорив, що якщо вже і зніметься в образі знаменитого агента, то тільки заради гонорару.
 
На фото: Деніел Крейг

Втім зараз актор менш категоричний. Виступаючи перед глядачами на фестивалі New Yorker, Деніел Крейг сказав наступне: «Зніматися в "Бонді" - найкраща в світі робота. Немає нічого схожого на те, що мені доводиться робити на майданчиках цих фільмів. Я люблю цю роботу, мене від неї штирить. І якщо далі мене буде так само штирити, то я продовжу».

Слова Крейга сходяться з недавнім виступом виконавчого продюсера бондіани Каллума МакДугалла. У розмові з BBC МакДугалл заявив, що Барбара Брокколі і Майкл Дж. Вілсон, керуючі франшизою, сподіваються на повернення Крейга. «Він був і є їх головним вибором», - говорив продюсер.

Нещодавно Крейгу довелося заперечувати повідомлення про гонорар в 150 млн доларів за повернення до ролі Бонда. Про майбутнє серії він говорив так: «Ніяких переговорів поки немає, просто всі трохи втомилися».

 
Кадр з фільму «007: Спектр»

У травні 2016-го Сем Мендес відмовився знімати третій фільм про агента на службі Її Величності. «Робота над "Бондом" була приголомшливю пригодою. Мені подобалася кожна його секунда, - сказав режисер. - Але, думаю, пора поступитися місцем іншій людині».

Останній, 24-й фільм франшизи «007: Спектр» заробив в світовому прокаті 880 млн доларів.

The Guardian

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####