14
ЖОВ
2016

«Джона Віка» перетворять на трилогію

Після успішної прем'єри в мережі першого тизер-трейлера до «Джона Віка 2» режисер Чад Стахелскі заявив, що триквел фільму вже знаходиться в розробці.
 
Кадр з фільму «Джон Вік»

«Студія попросила нас накидати ідеї для триквела і подивитися, чи виходить з цього щось путнє. У героя Яна МакШейна в третьому фільмі буде велика роль, як і у персонажа Ленса Реддіка. Так що деякі задумки у нас є», - заявив постановник в інтерв'ю виданню Collider.

Тизер-трейлер сиквела з'явився у відкритому доступі 8 жовтня і за минулі дні набрав 3,5 млн переглядів на YouTube.

 

Сам фільм очікується в прокаті 9 лютого 2017 року. За сюжетом колишній колега Джона (Кіану Рівз) вирішує взяти під свій контроль таємничу гільдію вбивць, а Вік змушений повернутися з відставки. Ведений кривавою клятвою герой вирушає в Рим, де йому доведеться битися з одними з найнебезпечніших кілерів в світі.

Перша картина розповідала про те, як Джон Вік змушений мстити російській мафії за те, що син одного з впливових гангстерів вбив його собаку. Фільм дуже тепло прийняли американськими критикиами (рейтинг на Rotten Tomatoes досяг 85%).

Чад Стахелскі до дебюту в режисурі працював постановником трюків. Серед його проектів трилогія «Матриця», в якій він співпрацював з Кіану Рівзом і Лоуренсом Фішберном, які відіграли в  стрічці «Джон Вік 2».

 
Кадр з фільму «Джон Вік»

Раніше Стахелскі заявив, що в прийдешньому сиквелі буде більше екшн-сцен, ніж в першій історії.
 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####