14
ЖОВ
2016

«Фантастичні звірі» отримають п'ять фільмів замість трьох

Грандіозні плани студії Warner Bros. підтвердила сама Дж. К. Ролінг.

Про те, що фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати», що розповідає про пригоди письменника Ньюта Скамандера, стане трилогією, було повідомлено в 2014 році.

 
Кадр з фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»

Під час недавньої онлайн-серії запитань і відповідей з користувачами Фейсбук авторка «Гаррі Поттера» підтвердила, що зараз замах йде відразу вже на п'ять картин.

«Ми завжди знали, що один фільм точно буде. Коли ми зрозуміли, що фільмів може бути більше, то заявили про трилогію. Тепер же, як слід продумавши сюжет, ми можемо стверджувати, що буде п'ять фільмів», - заявила письменниця.

Перший спін-офф «Фантастичні звірі і де їх шукати» вийде в український прокат 17 листопада 2016 року. Провідні ролі в картині Девіда Йетса виконають Едді Редмейн, Кетрін Вотерстон і Колін Фаррелл.

 
Кадр з фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»

Головним героєм франшизи стане Ньют Скамандер, автор книги про Гіппогрифа і інших чарівних істот. «Фантастичні звірі і де їх шукати» - підручник, за яким вчилися герої «Гаррі Поттера». Передмову до нього написав Албус Дамблдор, директор Гогвортсу під час навчання там Поттера і його друзів. Події будуть розвиватися за 70 років до того, як хлопчик зі шрамом покинув звичайний світ і відправився в школу чарівництва і магії.

Comingsoon

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####