17
ЛЮТ
2015

Тоні Старк - не злодій «Великого протистояння»

Тоні Старк - не злодій «Великого протистояння»

Роберт Дауні-мол. в інтерв'ю Empire Online розповів, що його персонаж - зовсім не лиходій у фільмі «Перший месник: Велике протистояння»:

«Я б не став стверджувати подібне. Та й здебільшого у нас історія Стіва Роджерса, це не «Залізна людина: Велике протистояння», що теж прекрасно.
 
Роберт Дауні-мол.у фільмі «Месники»

Прийдешні кардинальні зміни в характері Тоні можна буде побачити в «Ері Альтрона». Старк завжди був собі на умі, і досить складно уявити, як він завалюється в Вашингтон і підписується під державною ініціативою. У реальному світі теж відбувається зміна політичного клімату, і це відбивається на нас. Джосс ніколи не забуває про один глобальний фактор - ми постійно влаштовуємо бійки в різних куточках світу, причому завжди з величезною кількістю збитку. А тепер запитайте себе: «Що б зробив американський уряд, якби це все було реальністю?» Подивитися, як Тоні стане творити неймовірні раніше речі, буде вкрай захоплююче.

Я думаю, що Кріс Еванс теж жадає показати іншу, більш приховану сторону свого персонажа. Я пам'ятаю за коміксами, що зовні Капітан - один суцільний бейсбол і яблучний пиріг, а всередині - людина, яка опинилася не в своєму часі. Втім, він уже примирився з цим, а значить, з'явиться щось нове, трошки пов'язане з минулим, ну і з сучасними конфліктами
».
 
Кріс Еванс у ролі першого месника

Нагадаємо, що «Месники: Ера Альтрона» у прокаті з 23 квітня 2015, а «Перший месник: Велике протистояння» виходить через рік.
 
Джерело: kg-portal.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####