18
ЖОВ
2016

Другий «Світ Юрського періоду» захистить права тварин

Продюсер сиквела «Світу Юрського періоду» Колін Треворроу повідомив, що продовження його фільму стане алегорією захисту прав тварин.
 
На фото: Колін Треворроу

На кінофестивалі в іспанському Сітжесі Треворроу заявив, що «Світ Юрського періоду 2» матиме пряме відношення до сучасних проблем захисту прав тварин.

«Динозаври стануть алегорією ставлення до тварин: погане поводження, медичні експерименти, утримання диких тварин у клітках, використання тварин військовими в якості зброї», - повідомив режисер. Він також додав, що сиквел буде більш складним за сюжетом, ніж його картина, що вийшла в 2015 році.

«Світ Юрського періоду» заробив майже 1,7 млрд доларів, так що сиквел був неминучий. Однак Колін Треворроу вважав за краще продюсерське крісло, поступившись постановкою іспанцеві Хуану Антоніо Байоні, у якого незабаром виходить драма «Голос монстра».

 
Кадр з фільму «Світ Юрського періоду»

«Другий фільм буде зовсім іншим, - сказав Треворроу. - Він розгляне нові сюжетні стежки. З цієї причини нам потрібен був Байона. Завдяки його режисурі картина стане його особистим баченням».

Кріс Пратт і Брайс Даллас Ховард повернуться в сиквелі. Реліз фільму намічений на літо 2018 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####