18
ЛЮТ
2015

Став відомий сюжет п'ятих «Піратів Карибського моря»

Став відомий сюжет п'ятих
«Піратів Карибського моря»

«Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» - таку назву було закріплено за проектом, який стане першим в історії франшизи, без участі сценаристів Террі Россіо і Теда Елліотта. Сценарій написав Джефф Натансон, причетний до таких картин як «Спіймай мене, якщо зможеш», «Термінал» та «Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа».

За сюжетом, вичерпавши свою удачу капітан Джек Горобець, виявляє, що за ним полює його старий ворог, жахливий капітан Салазар і його примарні пірати. Вони щойно втекли з Диявольського трикутника і мають намір знищити всіх піратів, включаючи Джека. Вижити можна тільки володіючи могутнім артефактом - тризубом Посейдона, що дає своєму власникові повний контроль над морями.

 
Кадр з фільму «Піратів Карибського моря: На дивних берегах»

До проекту днями приєдналися: Голшіфт Фарахані, а також старі знайомі Джеффрі Раш, Кевін МакНеллі і Стівен Грем (капітан Барбосса, пірати Гіббс і Скрам). Крім них в картині зайняті: Хав'єр Бардем («007: Координати "Скайфол"», «Страховик»), Кая Скодларіо («Той, що біжить лабіринтом»), Брентон Туейтс («Чаклунка») і, зрозуміло, Джонні Депп.

Студія Disney мала намір випустити «Піратів Карибського моря 5» на початку липня 2017 року, проте на сьогоднішній день в прес-релізі точна дата виходу фільму на екрани відсутня.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####