24
ЖОВ
2016

Рецензія на фільм «Аудитор»

У фільмі «Аудитор» головний бухгалтер Бен Аффлек. Недовірливий, сірого виду людина. Але варто заглянути в його потаємну кімнату, і уявлення про його світ зміняться раз і назавжди. До Вашої уваги відгук до стрічки Гевіна О'Коннора.

«Двогодинна стрічка про бухгалтера на ім'я Крістіан Вулфф здасться непривабливою для більшості відвідувачів кінотеатрів без економічної освіти, та це буде їх помилка №1. У фільмі стільки ж математики скільки і в будь якій іншій стрічці — лише потрібно встигати рахувати трупи.
 
Кадр з фільму «Аудитор»

Якщо Вас математика не відлякала, то це спробує зробити короткий опис головного героя, що є аутистом. Невже фільм може видатись цікавим? Якщо ви відповіли ні — це помилка №2. Аффлек не той актор, що може порадувати неперевершеною передачею емоцій, проте у цьому випадку він впорався на відмінно. Головний герой, окрім того, що має неймовірний розум, володіє ще й неймовірними бойовими навичками, що перетворює його у надзвичайну машину вбивства. Все тому, що він — БЕТМЕ... (ну ви самі розумієте).

З перших хвилин перегляду, глядач почне впізнавати в персонажі Аффлека добре відомих йому героїв із інших фільмів/серіалів і, як не дивно, це йде тільки на користь. Тут розум і жарти Шелдона Купера ("Теорія великого вибуху") вдало переплітаються з пафосом, потужністю та навичками Брюса Вейна і виливаються у персонажа математика Вулффа.

 
Кадр з фільму «Аудитор»

Фільм "Аудитор" — безперечно вартий вашої уваги за все, що у ньому є — акторський склад, операторська робота, сюжет, музика, жарти, мораль та цілі. Гадаю, він навіть може поборотись за місце серед улюблених бойовиків, які легко дивитись».
 
Богдан Закордонець спеціально для kinobox.in.ua
 
#####