11
ВЕР
2014

Триквел «Мачо і ботан»

Sony запустила триквел «Мачо і ботан»

Враховуючи той факт, що стрічка «Мачо і ботан 2» займає зараз десяте місце серед найуспішніших проектів національного прокату нинішнього року, аж ніяк не дивно бажання студії Sony скоріше почати виробництво триквела комедійного хіта. Компанія вже покликала Родні Ротмана написати сценарій для нового фільму.

Автор «Гранд реваншу», також причетний до продюсування «Трошки одружені» і «Втеча з Вегасу», працював і над текстом попередній частині, що зібрала тільки у себе на батьківщині трохи більше 190 мільйонів при 50-мільйонний бюджет. Ще 128 мільйонів картині принесли міжнародні покази.
 

В даний час нічого не відомо щодо того, чи повернуться в режисерське крісло проекту Філ Лорд і Крістофер Міллер, що відали постановкою двох перших сегментів франшизи. Однак дует принаймні залишиться продюсувати триквел (так само кінематографісти вчинили і з сиквелом «Лего. Фільм»). Ніл Х. Моріц і самі зірки «Мачо і Ботан» Джона Хілл і Ченнінг Татум теж продовжать курирувати стрічку.

Примітно, що друга частина пригод напарників Шмідта і Дженко якраз завершувалася нарізкою з передбачуваних 22 продовжень картини, де в одному ряду перераховувалися сюжети, пов'язані з перебуванням персонажів в медичному училищі, школі мистецтв, школі чарівництва, військової академії, будинку престарілих і безлічі інших закладів .

Очікуємо цікавих новин про початки зйомох стрічки та дати виходу на великі екрани ;)

Переклад: kinobox.in.ua
Джерело: КиноПоиск.РУ