18
ЛЮТ
2015

Серед людей Ікс чергове поповнення: Коді Сміт-МакФі

Серед людей Ікс чергове поповнення:
Коді Сміт-МакФі

Нічний Змій, він же Попригун, він же Найткроулер - мутант німецького походження, чиє справжнє ім'я Курт Вагнер. Серед його суперздатності - вміння переміщуватися. На екрані мутанта можна було бачити у фільмі «Люди Ікс 2». Синього і хвостатого Нічного Змія грав Алан Каммінг.
 
Алан Каммінг у ролі Нічного Змія

Оскільки тепер герої саги про мутантів «оновилися», кастинг проводиться серед молодих акторів. Нещодавно стало відомо, що Софі Тернер із серіалу «Гра престолів» отримала роль молодої Джин Грей, а новим Циклопом стане Тай Шерідан з «Дерева життя».

Серед акторів, які повернуться в «Апокаліпсисі»: Майкл Фассбендер («12 років рабства»
), Джеймс МакЕвой («Транс»), Дженніфер Лоуренс («Голодні ігри») і Ніколас Холт («Тепло наших тіл»). Роль Мойри МакТаггерт з фільму «Люди Ікс: Перший клас» знову зіграє Роуз Бірн. Пост головного антагоніста, мутанта Апокаліпсису з назви картини, закріплений за Оскаром Айзеком («Еволюція Борна»).
 
Кадр з фільму «Світанок планети мавп»

Коді Сміт-МакФі став відомий завдяки екранізації роману Кормака МакКарті «Дорога», знявся в ремейку вампірської історії «Впусти мене. Сага», взяв участь у фільмах «Конгрес», «Ромео і Джульєтта» і «Молодь». Останній раз молодого актора можна було бачити в картині «Світанок планети мавп» (Коді Сміт-Макфі представлений у кадрі з фільму, другий справа-наліво).

Зйомки фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис» розпочнуться в квітні в канадському Монреалі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.ia.n.ua
#####