27
ЖОВ
2016

Ліззі Каплан приміряє роль Доміно для сиквела «Дедпула»

У фільма «Дедпул 2» ще немає дати прем'єри, а кастинг вже почався. Режисер Тім Міллер розглядає актрис на роль Доміно, колеги балакучого найманця.

Джерела, близькі до проекту, повідомили сайту Collider, що зараз проходять проби кількох актрис. Вакантна роль Доміно - найманки-мутанта, яка, як і Дедпул, має надприродні здібності. Вона вміє маніпулювати можливостями. За бажанням може заклинити зброю противника, а випадкову кулю здатна змусити догодити в ціль. Тобто у Доміно є свого роду здатності до телекінезу.

 
Дедпул і Доміно в коміксах Marvel

На роль претендують:
  1. Ліззі Каплан («Ілюзія обману 2»);
  2. Мері Елізабет Вінстед («Вул. Монстро, 10»);
  3. Сієнна Міллер («Висотка»);
  4. Софія Бутелла («Стартрек: За межами Всесвіту»);
  5. Стефані Сигман («007: Спектр»);
  6. Сільвія Хукс («Найкраща пропозиція»).
Доміно знаходиться в хороших відносинах з Кейбл, на роль якого, як ми пам'ятаємо по фіналу «Дедпула», можна взяти хоч Кіру Найтлі. У коміксах Доміно - напарниця і кохана Кейбла, а з Дедпулом у неї складні стосунки. Якщо зовсім відверто, Доміно швидше його ворог, ніж друг. Але у фільмі все може бути інакше.

Тім Міллер приступить до зйомок «Дедпула 2» на початку 2017 року, але відсутність дати релізу можна вважати хорошим знаком: студія, швидше за все, не квапить режисера і дає команді фільму досить часу на підготовку і на роботу.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####