02
НОЯ
2016

«Флеш» позбувся режисера

Рік Фамуїва, затверджений влітку 2016-го на пост режисера коміксу «Флеш», вибув з проекту.

Зйомки мали розпочатися в березні 2017 року, а прем'єра планувалася 16 березня 2018 го. Вихід Фамуїви, швидше за все, відкладе реалізацію проекту. Новому режисерові потрібен час, щоб знайти своє бачення фільму.

 
Езра Міллер в образі Флеша в «Лізі справедливості»

«Коли Warner і DC запропонували мені знімати "Флеша", я зрадів можливості увійти в цей дивовижний світ персонажів, яких я так любив з дитинства, - сказав режисер в заяві The Hollywood Reporter. - Мені дуже хотілося попрацювати з Езрою Міллером, він феноменальний актор. Я запропонував свою версію фільму, в якому були мій голос, мій гумор і моя душа. Дуже сумно, що ми не змогли знайти спільної мови в творчому плані, але я продовжу спроби пошуку історій, звернених до молодого покоління».

Джерела THR кажуть, що бачення режисера було занадто ризиковим для студії.

Студія Warner втрачає вже другого постановника фільму про найшвидшу людину в світі. Раніше ставити картину повинен був Сет Грем-Сміт - письменник і сценарист, який планував дебютувати в режисурі. Однак Грем-Сміт і Warner в травні 2016-го розірвали договір через творчі розбіжності.

 
На фото: Рік Фамуїва

Спочатку фільм планували знімати Філ Лорд і Кріс Міллер, проте режисери дилогії «Мачо і ботан» отримали пропозицію, від якого було важко відмовитися, - зйомки спін-оффу «Зоряних воєн» про молодого Хана Соло.

З червня картину розробляв Рік Фамуїва, постановник стрічки «Наркотик», хіта кінофестивалю «Санденс». Режисер прибув влітку на Comic-Con, де заявив: «DC - основа всього, що ми знаємо про комікси».

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####