19
ЛЮТ
2015

Рон Ховард сформував акторський склад «Інферно»

Рон Ховард сформував акторський склад «Інферно»

Нагадаємо, що ще влітку 2011-го Рон Ховард заявив, що фільми по Брауну знімати більше не збирається, а студія збиралася передати іншому постановнику режисерське крісло екранізації третьої книги серії «Втрачений символ». Що саме змусило режисера змінити рішення, не повідомляється.

Ховард втретє буде ставити фільм про експерта з релігійної символіки і професора Гарварда Роберта Ленгдона. Як і у фільмах «Код Да Вінчі» та «Ангели і Демони» його зіграє Том Хенкс.

 
Том Хенкс в образі Роберта Ленгдона у фільмі «Ангели і Демони»
 
За сюжетом «Інферно» Роберт прокидається у флорентійській лікарні з амнезією. Не встигнувши зрозуміти, що відбувається, він змушений пуститися у втечу від кілера і знаходить захисницю в особі лікуючого лікаря Сієнни Брукс. Разом з нею Ленгдон спробує не тільки дізнатися, кому так знадобилося його усунути, але й розгадати таємницю циліндра, що приховує карту пекла з «Божественної комедії» Данте, і зупинити маніяка, що зібрався випустити в світ вірус чуми.

Сієнну Брукс зіграє Фелісіті Джонс, номінантка на «Оскар» за роль у драмі «Стівен Хокінґ. Теорія всього». Нещодавно актриса отримала головну і поки неназвану роль в спін-офф «Зоряних воєн», так що вільного часу в цьому році у Фелісіті майже не буде.

 
Фелісіті Джонс у фільмі «Стівен Хокінґ. Теорія всього»

Датська актриса Сідс Бабетт Кнудсен, яка вже працювала з Хенксом у фільмі «Голограма для короля» (фільм вийде в 2015), отримала роль доктора Елізабет Сінскі, яка очолює Всесвітню Організацію Охорони здоров'я.

Ірфан Кхан, відомий глядачеві за картинами «Мільйонер із нетрів» та «Життя Пі», зіграє Гаррі Сімса, главу тіньового угруповання, з яким зв'язується Ленгдон, а зірка комедії «1 + 1» Омар Сі стане лідером команди по запобіганню хвороб. Обидва актори вже зустрічалися на знімальному майданчику фільму «Світ Юрського періоду».

 
Омар Сі у фільмі «1 + 1»

Зйомки «Інферно» почнуться в кінці квітня. Реліз фільму намічений на 14 жовтня 2016 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####