07
ЛИС
2016

«Шерлок Холмс 3» придбав відразу п'ять сценаристів

Над сценарієм до «Шерлока Холмса 3» будуть працювати п'ять чоловік. Серед них автори «Вартових Галактики» і «Бунтаря один».
 
Минулий фільм франшизи «Шерлок Холмс: Гра тіней» зібрав по світу 545 млн доларів

Warner Bros. і Team Downey (продюсерська компанія Роберта Дауні-молодшого та його дружини Сюзан Дауні) залучили до роботи над сюжетом і сценарієм триквела Ніколь Перлман («Вартові Галактики»), Джастіна Мейлена (прийдешні «Рятувальники Малібу»), Гарі Вітта («Бунтар один»), Дженіву Робертсон-Дуарет (нова «Лара Крофт») і Кірана Фіцджеральда («Сноуден»).

Таким чином, для нового «Шерлока Холмса» буде використаний метод так званої сценарної кімнати, коли відразу кілька авторів спільно в одному приміщенні обговорюють і опрацьовують сюжет. Ця методика часто застосовується під час створення телевізійних шоу. У великому ж кіно подібний підхід використовується рідко.

 
Перший «Шерлок Холмс» зібрав по світу 524 млн доларів

Незважаючи на те, що після виходу сиквелу пройшло вже п'ять років, третій фільм про Шерлока завжди знаходився в пріоритеті у студії Warner Bros. Його здійсненню заважав сильно завантажений графік ведучої зірки.

Раніше Роберт Дауні-молодший сподівався на те, що зйомки «Шерлока Холмса 3» розпочнуться в 2016-му. Однак в лютому 2017 року актора чекає робота над черговими «Месниками», так що раніше закінчення цих зйомок не варто чекати запуску виробництва триквела детективної франшизи.

 
Кадр з фільму «Шерлок Холмс: Гра тіней»

Очікується, що Дауні-молодший і Джуд Лоу знову зіграють Холмса і Ватсона, а Гай Річі займеться постановкою фільму.

Продюсерами проекту є Роберт Дауні-молодший, Сюзан Дауні, Джоел Сілвер, Ден Лін і Лайонел Вігрем.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####