19
ЛЮТ
2015

Дедпул полюбить Морену Баккарін

Дедпул полюбить Морену Баккарін

«Дедпул» - один з голлівудських довгобудів, який міг би і не відбутися, якби інтернет із захопленням не прийняв злитий в мережу промо-матеріал картини, озвучений Рейнольдсом, що зіграє Дедпула.
 

Його персонаж вже з'являвся у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха», проте від комікс-версії цей Дедпул був далекий, як до Місяця. Уейд Уілсон - найманець, який вирішується на запропоновану йому процедуру по лікуванню раку, але в результаті лікарської помилки отримує спотворене обличчя і відносну невразливість. Крім того, Дедпул в коміксах регулярно пробиває «четверту стіну», звертаючись до читача.

У фільмі Гевіна Худа («Люди Ікс: Початок. Росомаха») герой Рейнольдса, будучи ще звичайним найманцем, базікав без продиху, але перевтілившись в Дедпула, онімів, викликавши гнів прихильників персонажа.

 
Образ Дедпула у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха»

Режисер «Дедпула» Тім Міллер обіцяє, що цього разу все буде, як треба. Для героя Рейнольдса останні тижні шукали кохану - на цю роль пробувалися кілька актрис, але перемогла Морена Баккарін, яку недавно можна було бачити в серіалі «Готем», а найближчим часом актриса з'явиться в комедії «Шпигунка».
 
На фото: Морена Баккарін

На минулих вихідних до «Дедпула» приєдналася Джина Карано («Форсаж 6»), яка зіграє мутанта на прізвисько «Ангельський Пил», що володіє суперсилою. Також у фільмі з'явиться ще один відомий мутант Marvel - Петро Миколайович Распутін, він же Колос, якого у фільмах про людей Ікс грав Деніел Кадмор. Міллер зараз підшукує нового актора на роль.
 
Джина Карано у фільмі «Форсаж 6»

Зйомки «Дедпула» розпочнуться в березні, реліз намічений на початок 2016 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####