07
ЛИС
2016

Людина-павук стане правою рукою Камбербетча

Том Холланд, який дебютував в цьому році в ролі Людини-павука, зніметься в драмі «Війна струмів», де зіграє помічника Томаса Едісона, героя Бенедикта Камбербетча.
 
На фото: Том Холланд

«Війна струмів» - історія протистояння Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауза в боротьбі за використання постійного і змінного струмів. Навесні 2012 року компанія «Базельовс» придбала права на екранізацію сценарію Майкла Митника, який перебував на восьмому місці «Чорного списку» кращих неспродюсованих сценаріїв 2011 року. Тимур Бекмамбетов збирався знімати картину, але влітку 2013-го від режисерського поста відмовився, зберігши продюсерські функції.

Бенедикт Камбербетч зіграє Томаса Едісона, тоді як роль його суперника, Джорджа Вестінгауза, відійшла Майклу Шеннону (якийсь час вона вважалася за Джейком Джилленхолом). У ролі дружини Вестінгауза з'явиться Кетрін Вотерстон, а Ніколас Холт зіграє Ніколу Теслу.

 
На фото: Бенедикт Камбербетч

Холланду належить втілити на екрані особистого секретаря Едісона, Семуеля Інсулла. У 1889 році Інсулл став віце-президентом компанії General Electric, створеної Едісоном. Пізніше він був звинувачений в шахрайстві, однак до цієї сторінки біографії персонажа фільм не дійде.

Ставити «Війну струмів» буде режисер Альфонсо Гомес-Рехон, який зняв мелодраму «Я, Ерл та дівчина, що помирає».

У минулому році Том Холланд з'явився в драмі Рона Говарда «У серці моря», але справжню популярність молодому акторові принесла роль Людини-павука. Холланда можна було бачити в образі популярного героя коміксів вже в стрічці «Перший месник: Протистояння». Серед майбутніх робіт актора - «Загублене місто Z», «Паломництво» і сольна картина про Людину-павука.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####